Senaryo Ekibi

Forum Konuları -> İlanlar/Duyurular
mehmet
15/11/2014
11:11
arkadaşlar içimizde güzel işler yapmış kişiler vardır deneyimlerini paylaşabilirse sevinirim bu daha yararlı olur bence :) teşekkür ederim.

seyyahyazar
22/06/2014
17:49
YARIŞMA DUYURUSU

Atölye Sanat Film Yapım tarafından "Madde bağımlılığı" konulu bir film senaryosu yarışması yapılacaktır.
Gerçek hayattan gerçek kahramanların oynayacağı bir film için Madde bağımlısı olmuş bir gurup gencin daha sonra bu yoldan dönmeye karar verip çoluk çocuk sahibi olduktan sonra kendi çocuklarının da aynı kaderi paylaşmaması için top yekün bir mücadeleye girişini anlatan. Konunun kahramanlarının gerçek karakterlerden oluştuğu için karakterlerin kendi dilinden itiraflarının da yer alacağı ( konu kahramanlarının ses kayıtları senariste yardımcı olması için verilecektir ) bir film senaryosu konusunda bir belgesel sinema film senaryo yarışması düzenliyoruz.

Yarışma ödülü 3.000 TL
senaryo yukarıda ki konudan yola çıkılarak bir ön senaryo eskizi elemesinden geçirilecek ve daha sonra filme konu olacak tüm gerçek karakterlerin kendi seslerinden röportajları kazanan senariste verilecek ve senaryoyu 15 iş gününde tamamlaması istenecektir.
İlgilenenlerin: 0 507 786 54 00 Erkan Beyden bilgi alabilirler.

mabetkar
11/03/2014
19:41
Herkese iyi günler,
Okul Öncesi yaş grubu için çizgi dizi senaryoları değerlendirilecektir.
Üzerine senaryo oluşturulması gereken birkaç projemiz bulunmaktadır. Fakat
biz, arkadaşları sınırlandırmak istemiyoruz. Bu yaş grubu için düşünülmüş
güzel projeleri değerlendireceğiz. Ayrıca mevcut projeleri güzel senaryolar
ile besleyecek takım arkadaşı arayışı içerisindeyiz.
Senaryolar sürekli olarak pedagog kontrolünden geçecek olup arkadaşların
bizimle sürekli çalışabilecek olması gerekmektedir. Daha önce okul öncesi
bir proje içerisinde çalışmış olması önemlidir, fakat kendine güvenen her
arkadaşın projesi ön koşulsuz değerlendirilecektir.
Özgeçmişinizi ve varsa daha önce yapmış olduğunuz çalışmalardan temsili
örnekleri lütfen mail adresinden bizlere ulaştırın. Uygun görülen projeler
Mart ayı içerisinde değerlendirilip görüşme için geri dönüş yapılacaktır.
irfan@galvaniz.com.tr
Galvaniz Medya

mabetkar
10/03/2014
13:20
Herkese kolay gelsin.

Okul öncesi çocuklar için kaliteli bir senaryoya ihtiyacımız vardır. Aklımızda bir iki konu var ilgilenen arkadaşlarla paylaşabilir onun olabiliritesi üzerine de konuşabiliriz. Bur da önemli olan sağlam bir senaryo, o nedenle senaryosuna, konusuna ve yazarlığına güvenen arkadaşların iletişime geçmesini özellikle rica ediyorum. (Senaryolar bir pedagog tarafından incelenecektir.) Ücreti konuşurken görüşebiliriz. Burda da bir parantez açmak istiyorum ( Sağlam bir proje istiyoruz o nedenle de sağlam bir ücret üzerinden anlaşılacaktır.)

iletişim:
553 281 80 16
mabetkar@gmail.com

onurturhan
07/12/2013
20:07
hazır senaryo veya diyalogları geliştirmek için yardımcı olabilirim. 8 adet uzun metrajlı film senaryosunu bitmeye yakın yok ettim. mükemmel olmasını istiyorum üzerinde çalıştığım 4 projem daha var ve yok ettiğim diğer projeleride değerlendiriyorum. öğretmenim fakat senaristlik üzerine örgün eğitim yoluyla aldığım bir eğitim yok. senaryo okuyorum ve uzun zamandır senaryo yazmak için gerekli meteryalleri okuyorum. neden senaryo derseniz. çok kötü yazıyorlar :) sadece bunun için ve kapasitemden şüphem olmadığı için başarıdan mutlu olduğum için..

Nelson34
26/11/2013
20:01
Merhabalar, Uzun zamandır üzerinde çalışılan ve yapımı için çeşitli görüşmeler yapılmış, belirli mesafeler kat edilmiş çok ciddi bir proje için çalışmalar süresince maddi anlamda ekibimize destek olacak güvenilir proje ortağı ya da ortakları aramaktayız. Destek olacak proje ortağı çalışma hayata geçirildiğinde %de'lik payını alacaktır. Bu süre 2 aylık bir zaman dilimini kapsamakta olup müspet detaylar daha sonra konuşulacaktır. Mevcut proje DİZİ çalışması olduğu için ve ayrıca uzun bir süre ekranlarda kalması düşünüldüğü için alacağı yüzde belirlenen koşullarda bölüm başına vermiş olduğu destekle orantılı olacaktır. Proje ortağı ya da ortakları ile çalışmalar başlamadan önce Noter onaylı resmi sözleşme imzalanacak ve tüm hak ve hukuki mülkiyetleri bu sözleşme ile yasal teminat altına alınacaktır. Zira bu çalışma prensibimizin olmazsa olmazıdır. İlgili kişilere duyurulur. Önemli bir not; Konu ile ciddi manada ilgilenecek ve bu projede gerçekten olmak isteyecek arkadaşlar iletişime geçsin.

lacrost
16/09/2013
01:07
Merhaba Serbay, sinema konusunda tam bir idealistim diyebilirim. Ankara'da yaşıyorum ama kurduğunuz ekiplerin içerisinde gönüllü olarak yer almayı çok büyük bir heyecan ve istekle isterim.

kajmeran-106a
04/05/2013
22:20
Merhaba Serbay cok iyi bir dusunce bende iletisim kurmak isterim ben Azerbaycandan Sheki sehrinde yasiyorum elimde yazdigim bir kac hikayeler var Azerice ilgilenirmisiniz?

zeynepaskar
03/03/2013
22:28
merhaba serbay.kocaelindeyim bende.nasıl iletişim sağlayabiliriz?

ciceronukis
24/02/2013
20:13
Merhaba Serbay, iletişim sağlayabilir miyiz?

serbay
10/02/2013
03:29
Kocaeli'de film ekipleri kurmaktayım. Senaryo ve metin yazarı olan veya olmak isteyen ekip arkadaşları arıyorum. Özel eğitimler sağlanmakta ve ekipler kurulmaktadır. İleri düzey eğitimi ücretsiz alacaksınız ve karşılığında ekibimize katılarak projelerde yer alacaksınız. Bir çok türden uzun metrajlar ile başlayan kapsam yerel kanalda yayınlanacak ufak dizilerle genişlemekte. Set ve yapım ekibi mevcuttur, ilgilenenler bu ekiplere de dahil olabilir. Şuan uzun metrajlı projemiz başlamış bulunmaktadır. Ekipleri çoğaltarak aynı zaman dilimlerinde diğer tanıtım, audion,dizi gibi türlerde de çalışabilmeyi amaçlayan bu çağrı idealleri olan insanları kapsamaktadır. Teşekkürler.

zamang
01/02/2013
20:18
2013 engelliler konulu öykü yarışması
detaylar için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz. http://engelliler.gen.tr/f49/ikinci-engelliler-konulu-oyku-yarismasi-18136/

 4 
Öykü Yazarları Köşesi
Etkinlikler

  Facebook'tan takip et!

Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam62
Toplam Ziyaret1371720
Site Haritası