Senaryo Ekibi

Forum Konuları -> Dizi senaryosu
tncyvz
07/07/2023
02:01
Türkiye'de daha önce hiç yapılmamış türde bir dizi yazıyorum. Sevgi Kalpten Gelir isimli bu dizinin ilk sezonunu özetler hâline bölerek kitap olarak da çıkarttım. Dizinin yaklaşık 100 bölümlük sinopsisi hazır. Senaryolarını güncel olarak oluşturmakta ve düzenlemekteyim. İlk 12 bölümün senaryoları tamamen hazır. Çok uzun soluklu bir proje olarak kurguladığım bu dizinin dijital platformlar için uygun olacağını düşünmekteyim. Yaklaşık 3 yıldır üzerinde çalıştığım bu dizi çekildiğinde Türkiye'de bir ilk olacak. Türkiye'de daha önce hiç yapılmamış, yapılmaya cesaret edilememiş bir LGBT hikayesidir. Ana ve yan karakterlerim eş cinsel, biseksüel ve transseksüel bireyler olup olaylar bu karakterlerin hayatları çerçevesinde şekillenmektedir. İçinde dram, gerilim, aksiyon, entrika, komedi unsurlarından bolca bulunan çok boyutlu bir dizidir. İlgilenenler ve bu dizinin hayata geçmesi için yardımcı olmak isteyenler tuncyavuz17@gmail.com mail adresinden bana ulaşabilirler. Dizinin ilk sezonunu anlatan kitabımı okuyup hikaye hakkında fikir edinmek isteyenler için internette Sevgi Kalpten Gelir - Tunç Yavuz diye aratıldığında satışta olan sitelerde çıkmakta.

rasay
20/12/2020
19:09
Dizi senoryası yazmaktayım.
Aksiyon türünde bölüm sayısı ucu açık olup şu an 10 bölümü yazılmış senaryom var.
Konu: Çalıştığı uluslararası bir şirkette eleman olan kahramanım. Şirketin kirli işlerine şahit olur. Bunu belgeleyip kurumu uyarır. İlk 7 bölümde kurumun işlerini yapar. Pis işlere şahit olduğu için Kurum yöneticisi kahramanımı tehdit eder. Kahramanım dış ülkelerde kaçak bir hayat yaşar. Kahramanım bulunduğu ülke sosyolojisi, psikolojisini iyi bilmektedir. Peşinde kurum tarafında adamlar vardır. Adamları her bölümde bertaraf etmeyi başarır.
Olay örgüsü milli-dini ve insani boyutları göz önüne alınarak özgün bir halde kaleme alınmıştır.
ilgilenenlerin www. rasay1960@gamil.com. den ulaşabilir.
saygılar

HalilPalaz
23/11/2020
14:34
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 4 yıldır senaryo ve yönetmenlikle uğraşıyorum.Bilim kurgu senaryolar yazıyorum.Şu anda sinopsisi bitmiş bir bilim kurgu senaryom var ilgilenenler var ise halilibrahim2000@hotmail.com adresinden iletişime geçe bilirsiniz.

chuckd
11/11/2020
13:46
Senaryo yazımında, sahne dökümünde zorlanan herkese, ücretsiz destek verilir. İletişim hamdicinar43@gmail.com

KorkuVeDramYazarı
04/11/2020
21:12
Sa arkadaşlar. Yazmış olduğum ama yapım şirketi tarafından eksik görüldüğü için onaylamayan cinlerle ilgili korku komedi sinema filmi senaryom var. Senaryomu düzeltmeme yardım edecek sağlam bir ortak arıyorum. Senaryo bitince yapım şirketine tekrardan yollayacağım. Senaryoda ortak olacağız.
NOT = Senaryoyu düzeltmek uzun iş sıfırdan yazmak daha kolay deyip kendi senaryolarını yapım şirketine yollamamı isteyen arkadaşlar lütfen yazmasın. Gerçekten bu işi yapmak isteyenler yazsın.
NOT = İstanbul harici yazmasın lütfen.

KorkuVeDramYazarı
06/12/2019
21:43
sa herkese. ilk defa yazmış olduğum cinlerle ilgili komedi senaryomu yapım şirketine yolladım ama senaryo da beğenmedikleri ve istemedikleri yerler var. ayrıca hikaye olarak da eksik gördükleri yerler var. bana senaryomu yapım şirketinin istediği şekilde düzenleyecek profesyonel bir yazara ihtiyacım var. ücret konuşulur. gmailden her saat iletişime geçebilirsiniz. ben İstanbul da yaşıyorum.
yusufky9135@gmail.com

KorkuVeDramYazarı
11/10/2019
23:43
sa herkese. ilk defa yazmış olduğum cinlerle ilgili komedi senaryomu yapım şirketine yolladım ama senaryo da beğenmedikleri ve istemedikleri yerler var. ayrıca hikaye olarak da eksik gördükleri yerler var. bana senaryomu yapım şirketinin istediği şekilde düzenleyecek profesyonel bir yazara ihtiyacım var. ücret konuşulur. gmailden her saat iletişime geçebilirsiniz. ben İstanbul da yaşıyorum.
yusufky9135@gmail.com

senarist_yazar
24/10/2018
20:14
Merhabalar artık senarist ile birebir çalışma modelinde yeni bir konseptle eserleri kaleme alıyorum. Polisiye, Çocuk, Dram ve Komedi
iletişim
arp14531071@gmail.com

gvensit
07/01/2017
20:08
Merhaba ben bir yapım şirketinin genel koordinatörüyüm acil olarak sürükleyici mafya dizisi için senaryoya ihtiyacım var senarist arkadaşlar iletişime geçebilirler!!!

Güven Sit
gvensit@gmail.com
0507 759 94 42

gizemşkjb l
13/08/2015
09:51
Merhaba, bir dizi senaryosu yazmaktayım. İlk 3 bölüm hikayesi, 1. bölüm hikaye,tretman, senaryo olacak şekilde benim sorumluluğumda ve bitmek üzere. Oynayacak oyuncular hazır, tanıdığımız yapımcılar haber bekliyor 1 tretmancıya ihtiyacım var. Yani işi yapımcıya götürdüğümde elimin güçlü olması adına. iş başladığında yalnız yetiştiremem çünkü. Çevrem var fakat iş konusunda titizliğim sebebiyle biraz ince eleyip sık dokuyorum. ona istinaden herkesle görüşmeye çalışıyorum. ilgilenen arkadaşlar için, gizemguner.ggg@gmail.com adresine kendilerini tanıttıkları ve yapmış oldukları bir projenin bulunduğu mail atmalarını rica ederim. Proje yarım yada hayata geçmemiş bir proje olabilir arkadaşlar, sorun değil maksat kaleminizi görmek. Genç bir arkadaşla çalışmayı tercih edeceğim, teşekkürler.

omersefakocakss
12/07/2015
23:41
Arkadaşlar harika bir dizi projem var aşkta ve savaşta aşkı için savaşanları anlatıyor. 17 yaşındayım ilk 10 sayfayı yazdım. Sadece yardımcı senaristler arıyorum bi nevi ortak... Whatsapp tan veya e mail den birbirimize sahneleri gönderip tartışacağız yapımcılara kabul kısmı ise bana ait. İLETİŞİM: 05061457864

serkancelik
24/06/2015
17:28
Senaryo olması şart değil, iyi ve özgün bir fikriniz varsa bunu gerçekleştirebiliriz. Editörlük ve proje geliştirme konusunda yardımcı olabilir ve yapımcılarla iletişim kurmanızı sağlayabilirim.

serkanharuncelik@gmail.com

 1 
Öykü Yazarları Köşesi
Etkinlikler

  Facebook'tan takip et!

Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam82
Toplam Ziyaret1372288
Site Haritası